Úvod » Východní speciality » QRice Jasmínová rýže Hom Mali 100% přírodní 1 Kg


        

QRice Jasmínová rýže Hom Mali 100% přírodní 1 Kg

Výprodej sklizně 2014 sleva 40%!!

novinka akce

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 002
Výrobce: Q-rice
Hmotnost: 1 Kg
Energie: 751 kJ
Země původu: Thajsko
Velikost porce: 50 g (nevařená)
Bezlepkový výrobek: Ano
Vhodné pro vegany/vegetariány: Ano
Bezmléčný výrobek: Ano
EAN kód: 8858306001748
běžná cena 102,00 Kč
naše cena bez DPH: 53,04 Kč
naše cena s DPH (15 %):
61,00 Kč

Varianty tohoto výrobku

!!!VÝPRODEJ SKLIZNĚ 2014!!! - mimořádná akční cena pouze do vyprodání zásob!!


Datum minimální spotřeby 16. 10. 2016


Nejlepší odrůda Thajské jasmínové vonné rýže Hom Mali (bílá květina) je oblíbená na celém světě a vybírána z bohatých zdrojů plantáží severního a severovýchodního Thajska. Tato rýže se sklízí pouze jedenkrát ročně. Moderní výrobní linky zaručují perfektní, dlouhá, úzká, průhledná a lesklá zrnka. Doporučujeme vařit v páře, čímž bude zaručena její jemně měkká a zároveň pevná konzistence a lahodná chuť i vůně.


 


Již více než 70 let zkušeností, společnosti ChiaMeng zaručuje vysokou kvalitu rýže s opravdu přírodní aromatickou vůní a plnosti chuti, kterou jinde nenajdete.


 


Ocenění:


Superior taste AWARD (international taste & quality instute, Brusel 2013, 2014) Superior taste AWARD

 


Thajská vonná rýže Hom Mali je vybrána z nejlepší jasmínové rýže, která se pěstuje výhradně v přírodní půdě. K pěstování QRice se nepoužívají žádné chemické látky a pracujeme s nejvyspělejší laserovou technologií v Asii k dosažení čistého a zdravého produktu pro spotřebitele. K udržení svěžesti, čerstvosti a aromatických vlastností se používá studený úložný systém.


 


Návod na přípravu:
příprava pro 2 osoby:


Vařič rýže/parní hrnec:



  • 1 šálek rýže vysypte do nádoby pro rýži

  • Přidejte 1 šálek vody (použijte stejný šálek, jako pro odměření rýže)

  • Vložte do vařiče rýže/parního hrnce a zapněte. Doba vaření je závislá dle typu a návodu vařiče rýže/parního hrnce. Po dobu vaření nezvedejte víko, aby byla zachována plná vůně rýže.

  • Po uvaření nechte rýži několik minut odstát, následně provzdušněte vidličkou a podávejte horké a voňavé.


V hrnci:



  • 1 šálek vysypejte do hrnce a přidejte 1 šálek vody

  • Zakryjte a vařte na mírném ohni, dokud nedosáhnete varu (asi 5 minut)

  • Snižte teplotu, promíchejte rýži. Přikryjte a zvolna vařte 10 minut. Můžete přidat koření pro ochucení (volitelně).

  • Vypněte vařič a nechte odstát 10 minut.

  • Provzdušněte vidličkou a podávejte horké a voňavé.


Obsah vody můžete upravit. Zvýšením vody dosáhnete větší měkkosti, snížením vody získáte pevnější rýži.


 


Skladování instrukce:


Pro optimální aroma a čerstvost je každý sáček opatřen opakovaně uzavíratelným systémem. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření doporučujeme použít skleněné dózy se vzduchotěsným uzávěrem (1 litr).